Skip to content

Een eenvoudig te begrijpen behandelplan, altijd afgestemd op uw wensen

Afspraak maken?

Met of zonder verwijzing.

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. U kunt dus direct bij ons langskomen, en kan zonder tussenkomst van uw huisarts een afspraak bij ons maken.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak maken we kennis met elkaar en wil ik een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten krijgen. Dit doen we door een uitgebreid gesprek en lichamelijk onderzoek. Op basis van dit onderzoek en uw doelen wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld en u wordt meteen behandeld.

Tijdens de behandelingen

Het behandelprogramma vormt de basis van uw herstel. Voor een optimaal resultaat evalueren we regelmatig en indien nodig sturen we bij. De duur van een behandeling is een half uur. Naast de behandeling kunnen huiswerkoefeningen een grote bijdrage leveren aan het resultaat.

Na de behandelingen

Als we gezamenlijk beslissen de frequentie van de behandelingen te verminderen of te stoppen dan verlies ik u niet uit het oog. De juiste preventieve huiswerkoefeningen kunnen ervoor zorgen dat de klachten niet terugkomen.