Skip to content

Vergoeding

Fysiotherapiepraktijk Nelleke van Thienen heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Dit betekent dat wanneer u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, u 100% vergoeding volgens uw polisvoorwaarden krijgt. Dit kost u dus ook geen eigen risico, aangezien het om de aanvullende verzekering gaat!

Als u niet verzekerd bent voor fysiotherapie, of u bent door uw behandelingen heen voor het kalenderjaar. Dan hanteer ik onderstaande tarieven.

Tarieven

Als u niet aanvullend verzekerd bent gelden de volgende tarieven:

Behandeling fysiotherapie 30 minuten € 30,00
Screening/intake en onderzoek € 35,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 35,00
Toeslag en huisbezoek € 15,00

In sommige specifieke gevallen is er vergoeding vanuit de basisverzekering, bijvoorbeeld bij een langer durend revalidatietraject na een operatie. De eerste 20 behandelingen van een dergelijk traject zijn dan voor eigen rekening en kunnen (deels) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering (afhankelijk van het aantal behandelingen fysiotherapie die door u polis worden vergoed). De hierop volgende behandelingen worden volledig vergoed vanuit de basis verzekering. Voor meer informatie, klik hier voor de site van het KNGF, de beroepsvereniging van Fysiotherapeuten.

Voor kinderen geldt dat de eerste 18 behandelingen vergoed worden uit de basisverzekering.