Skip to content
rugklachten amsterdam icon

Rugklachten

Rugklachten ontstaan vaak plotseling of geleidelijk. Bij ongeveer 80% van de rugklachten zijn de oorzaken niet duidelijk of worden veroorzaakt door een verkeerde houding.

Bekijk hier alles over rugklachten >

Nekklachten

Hoofdpijn, duizeligheid of een verkeerde ademhaling kunnen nekklachten veroorzaken. Een verkeerde houding komt ook vaak voor.

Bekijk alles over nekklachten >

schouderklachten amsterdam icon

Schouderklachten

Schouderklachten komen ook zeer vaak voor en kunnen zeer verschillend van aard zijn. In beweging blijven is belangrijk bij schouderklachten, maar wel met mate.

Bekijk alles over schouderklachten >

Elleboogklachten

De bekendste gevallen van elleboogklachten zijn de tenniselleboog of de golferselleboog.
Bekijk alles over elleboogklachten

Bekijk alles over elleboogklachten >

Knieklachten

Knieklachten kunnen acuut ontstaan door een ongeval of blessure tijdens het sporten of door overbelasting, kraakbeen irritatie of slijtage.

Bekijk alles over knieklachten >

Heupklachten

De heup is een belangrijk gewricht om te kunnen bewegen en kan pijn uitstraling geven in de lies. De houding van de knie & voet zijn ook belangrijk.

Bekijk alles over heupklachten >

Voet & enkelklachten

De meeste onderbeen- en enkelklachten ontstaan door sporten. Veel voetklachten worden veroorzaakt door de combinatie van bewegen en een afwijking van botstukken.

Bekijk alles over onderbeen, enkel en voetklachten >

Hand- en polsklachten

Veel hand- en polsklachten worden veroorzaakt door werk of overbelasting. Zorg voor een sterke pols en neem regelmatig rust.

Bekijk alles over hand- en polsklachten >